Ειδήσεις

Ζευγάρι δηλητηρίασε 22 μηνών μωρό, και του έσπασαν το κρανίο και τα πλευρά!

Μια μητέρα και ο εραστής της, χτύπησαν ένα μικρό κορίτσι τόσο σκληρά, που έσπασαν το κρανίο της.

Στη συνέχεια τη δηλητηρίασαν για να το καλύψουν και ξεκίνησαν να παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή, όσο πέθαινε.

Η Abigail Leatherland και ο Tom Curd κατηγορούνται για τη δολοφονία της 22 μηνών, Eve Leatherland, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι τους, στο Liskeard της Κορνουάλης.

Την ώρα της δίκης ακούστηκε, πως υπέστη τραυματισμούς παρόμοιους με εκείνους, που θα δεχόταν κανείς από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα, συμπεριλαμβανομένου ενός σπασμένου κρανίου, σπασμένων πλευρών και διάσπαση ήπατος.

Η επιτροπή είπε πως, αντί να ζητήσουν βοήθεια, η Leatherland, 24, και ο Curd, 31, έδωσαν στην μικρή κωδεΐνη.

Στη συνέχεια παρακολούθησαν τηλεόραση, έπαιξαν βιντεοπαιχνίδια, έστειλαν ο ένας στον άλλο μηνύματα και συνομίλησαν με φίλους τους στο Facebook ».

Η Leatherland και ο Curd, από το Watford, κατηγορούνται για δολοφονία, ανθρωποκτονία με βαριά παραμέληση και πρόκληση του θανάτου ενός παιδιού.

Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες και λένε ότι δεν ήταν υπεύθυνοι για τα τραύματα που υπέστη η Eve, τα οποία οδήγησαν στο θάνατό της ή τη χορήγηση της κωδεΐνης.

Αφάνταστος ο πόνος
Ανοίγοντας την υπόθεση, η Sean Brunton QC δήλωσε: «Όχι μόνο υπέστη ένα σπασμένο κρανίο και σπασμένα πλευρά, αλλά φαίνεται ότι της επιτέθηκαν ξανά.

«Η δεύτερη επίθεση ήταν αρκετά παρόμοια με την πρώτη, που ξανά δημιούργησε κατάγματα στο κρανίο της και ξανά έσπασαν μερικά πλευρά, κόβοντας έτσι τα οστά, που είχαν αρχίσει να επουλώνονται και να ενώνονται μεταξύ τους.

«Ο πόνος που μπορεί να βίωσε, είναι αφάνταστος.»

Περιέγραψε πως, για τις τέσσερις ή πέντε ημέρες που οδήγησαν στο θάνατο της Eve, την είχαν περιορισμένη στο μικρό σπίτι που ζούσε με τους γονείς της.

Είπε: «Η αναπόφευκτη πραγματικότητα είναι ότι ένας ή και οι δύο από αυτούς τους ανθρώπους, επιτέθηκαν στο κοριτσάκι τόσο σοβαρά, που υπέστη απειλητικές για τη ζωή τραυματισμούς.

«Αλλά αντί να την πάνε στο νοσοκομείο, να τηλεφωνήσουν σε κάποιο γιατρό ή να κάνουν οτιδήποτε άλλο, προκειμένου να προσπαθήσουν να την σώσουν, της έδωσαν την μοιραία δόση κωδεΐνης».

Αγνόησαν το κορίτσι
Ο κ. Brunton δήλωσε ότι δεν είναι δυνατό για τη δίωξη να πει ποιος έκανε τι, αλλά τουλάχιστον ένας από τους δύο κατηγορούμενους, πρέπει να είχε κτυπήσει την Eve με πολύ μεγάλη δύναμη, ώστε να πάθει κύρωση στο συκώτι της .

«Και έπειτα, οποιοσδήποτε αποφάσισε να χορηγήσει το φάρμακο που απευθύνεται σε ενήλικες, για να καλύψει την κατάσταση, έδωσε τόσο μεγάλες ποσότητες που την δολοφόνησαν.

«Καθ όλη την διάρκεια, κανένας από τους δύο, δεν έκανε κάτι για να την βοηθήσει. Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, απλά βλέποντας τηλεόραση, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια, στέλνοντας ο ένας στον άλλο μηνύματα και κουβεντιάζοντας με ανθρώπους στο Facebook, μακριά από εκεί που η Eve εξασθενούσε και εν τέλη πέθαινε. »

Το δικαστήριο πληροφορήθηκε ότι μέχρι την στιγμή που η Leatherland κάλεσε την άμεση δράση, η Εύα ήταν «σχεδόν σίγουρα» νεκρή για πολλές ώρες.

Ο Curd και η Leatherland αρνούνται τις κατηγορίες εναντίον τους.

Η δίκη συνεχίζεται.

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close