Πολιτική ενημέρωση

Ε. Χατζηγεωργίου: Με έβριζαν χυδαία και με καλούσαν να φύγω από το βήμα – Δεν με προφύλαξαν ούτε οι άνθρωποι του Παπαγεωργίου

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη μίλησε η υφυπουργός Εσωτερικών με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε χθες κατά την ομιλία της στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωρήσει.

Η νέα ΥΜΑΘ υποστήριξε ότι δέχτηκε χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς ενώ κατηγόρησε τους ανθρώπους του Παπαγεωργίου ότι δεν την προφύλαξαν.

«Ανέβηκα στο βήμα και δέχθηκα κατά την άποψή μας αισχρούς χαρακτηρισμούς από το κοινό, το οποίο δεν ήταν τυχαίο. Ήταν συγκεκριμένοι άνθρωποι από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, από τη ΝΔ, οι οποίο με έβριζαν χυδαία και με καλούσαν να φύγω από το βήμα. Απευθύνθηκα στο κοινό αν μπορώ να συνεχίσω, αυτό δεν έγινε δεκτό, ζήτησα από το ίδρυμα Παπαγεωργίου να με προφυλάξει, ούτε αυτό έγινε οπότε αυτό που όφειλα να κάνω για να σεβαστώ κυρίως τον εαυτό μου αλλά και να σεβαστώ την εκδήλωση ήταν να αποχωρήσω » ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Χατζηγεωργίου.

Σε ότι αφορά την κριτική που ασκείται ότι στην ομιλία της αφιέρωσε πολύ λίγο χρόνο στην ουσία της εκδήλωσης που ήταν το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και άρχισε να μιλά για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης στο χώρο της υγείας, η κ. Χατζηγεωργίου είπε ότι πρόλαβε να πει μόνο για τους ανασφάλιστους και την κατάργηση του εισητηρίου εισόδου 5 ευρώ στα νοσοκομεία .

«Δεν πρόλαβα να πω τίποτε άλλο. Η υγεία έχει να κάνει και με την πολιτική της κυβέρνησης. Αυτό προφανώς δεν ήθελαν να το ακούσουν οι παρευρισκόμενοι» σημείωσε.

Πηγή: Rthess.gr

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close