Ειδήσεις

Έκκληση για βοήθεια από τη μητέρα της Μυρτούς, καθώς το επίδομα δε επαρκεί για τη θεραπεία της. Κακοποιήθηκε άγρια από Πακιστανό το καλοκαίρι του ’12 και υπέστη σοβαρότατες βλάβες.» Έχει παραδοθεί» λέει η μητέρα της…

Η υπόθεση της μικρής Μυρτούς είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2012, όταν η Μυρτώ ήταν 15 ετών, κακοποιήθηκε βάναυσα από τον 21χρνο Πακιστανό Αχμέτ Βακά. Από τότε η Μυρτώ και η οικογένειά της ζουν έναν εφιάλτη. Η κατάστασή της ήταν τόσο σοβαρή που μετά την πρώτη νοσηλεία μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο της Βοστώνης όπου παρέμεινε πολλούς μήνες. Στη συνέχεια την μετέφεραν στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στη Λάρισα. Η μητέρα της περιγράφει την κατάσταση της Μυρτούς σε τηλεοπτική συνέντευξη: «ακόμη δεν μπορεί να μιλήσει, να φάει ή να κινηθεί, αν και καταλαβαίνει πλέον περισσότερα.

Έχει παρατήσει τις προσπάθειες, έχει απογοητευτεί, έχει παραδοθεί». Η Μαίρη Κοτρώτσου απευθύνει έκκληση για οικονομική στήριξη, καθώς το μικρό επίδομα που λαμβάνει από το κράτος δεν επαρκεί για να ανταποκριθεί στα έξοδα θεραπείας της κόρης της. Οι κοινοποιήσεις στα social media είναι εκατοντάδες αλλά τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί είναι ελάχιστα.

Η κα Κοτρώτσου καλεί όποιον μπορεί να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ 150/0276 2274

Αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε, κοινοποιήστε για να βοηθήσει όποιος μπορεί.

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close