Πολιτική ενημέρωση

«Ο εθελοντισμός, η κοινωνική αλληλεγγύη και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο»

«Η επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτή με τη Ν.Δ Βίκης Νάκου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ Βαρνάβα.» 

Η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, Βίκη Νάκου επισκέφτηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Σεβασμιότατο κ.κ Βαρνάβα. Η κα Νάκου έλαβε την ευλογία του Μητροπολίτη και συζήτησαν για την ανάγκη του εθελοντισμού και την προοπτική η Δυτική Θεσσαλονίκη να απολαμβάνει ίσων ευκαιριών με το υπόλοιπο αστικό πολεοδομικό συγκρότημα.

Η κα Βίκη Νάκου, μετά τη συνάντηση, δήλωσε:

«Έλαβα την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ Βαρνάβα και τον διαβεβαίωσα ότι θα συνεχίσω να στηρίζω το θεάρεστο έργο του. Θα πορεύομαι με τις αρχές και τις αξίες της Ορθοδοξίας μας, με βασικό κίνητρό την προσφορά προς το συνάνθρωπο. Αγαπάμε τόσο εγώ όσο και ο Σεβασμιότατος κ. κ Βαρναβας πολύ τη Δυτική Θεσσαλονίκη. Προσπαθούμε ν΄ αποκτήσει ίδιες ευκαιρίες, τις αξίζει. Η Δυτική Θεσσαλονίκη είναι ένας παράδεισος που ακόμη δεν έχουμε ανακαλύψει. Η εργατικότητα και η προσπάθεια αυτών των ανθρώπων πρέπει ν΄ ανταμειφθεί»

Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close