Πολιτική ενημέρωση

Στ. Τζουμάκας σε δημοσιογράφους: «Είστε πουλημένοι, δεν είστε σοβαροί»

Φανερά εκνευρισμένος από τις ερωτήσεις που του έκαναν δημοσιογράφοι από το ΘΕΜΑ 104,6, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ τους χαρακτήρισε πουλημένους και μη σοβαρούς, κλείνοντας το τηλέφωνο στον αέρα.

Στην πρώτη ερώτηση που του έγινε «γιατί έλειπε ο Κίμων Κουλούρης, δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της πλατιάς απεύθυνσης;», ο Στέφανος Τζουμάκας απάντησε «γιατί δεν είστε σοβαρός». «Υπάρχουν λούμπεν στη χώρα» συνέχισε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

«Προσβολές και καλαμπουράκια, όχι» συνέχισε στο ίδιο ύφος αποφεύγοντας να τοποθετηθεί όταν ρωτήθηκε σχετικά με την παρουσία πρώην συνεργατών του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Θανάση Θεοχαρόπουλου και της Έλενας Κουντουρά στην εκδήλωση στο Γαλάτσι με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Όταν ρωτήθηκε, δε, να ανακαλέσει πόσα χρόνια ήταν υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Στέφανος Τζουμάκας απάντησε «ελάχιστα» και στη συνέχεια αναρωτήθηκε «θα σοβαρευτείτε;». Σε ερώτημα ακροατών που τον κάλεσαν να απαντήσει στο «πού θα βάλει υποψηφιότητα;», ο κ. Τζουμάκας απάντησε… «δεν σας απαντώ, όταν σοβαρευτείτε θα σας απαντήσω».

Τέλος στις ερωτήσεις για το αν η ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει με πρόσωπα που εφάρμοσαν μνημονιακές πολιτικές (όπως ο Γιάννης Ραγκούσης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου) και τον ίδιο, ο κ. Τζουμάκας, είπε φανερά εκνευρισμένος «ναι, με μένα, δεν ψήφισα, δεν εφάρμοσα, είστε πουλημένοι» και έκλεισε το τηλέφωνο.

Πηγή: Liberal.gr

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close