Ειδήσεις

Τους 5.000 έφτασαν οι vip αστυνομικοί !

Το 2014 ήταν 3.500 και η προηγούμενη κυβέρνηση είχε σχεδιάσει να τους κατεβάσει στους 2.000, αντίθετα τους ανέβασε στους 5.000», αναφέρει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

Την ώρα που η εγκληματικότητα «καλπάζει», η ανασφάλεια των πολιτών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και τα αστυνομικά τμήματα καλούνται να αντιμετωπίσουν την ανομία χωρίς ούτε καν τον προβλεπόμενο αριθμό αξιοπρεπούς στελέχωσής τους, η υπηρεσία φύλαξης υψηλών προσώπων, αριθμεί πλέον τις 5.000 αστυνομικούς!

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, κύριος Γιάννης Κατσιαμάκας, «Το 2014 ήταν 3.500 και η προηγούμενη κυβέρνηση είχε σχεδιάσει να τους κατεβάσει στους 2.000, αντίθετα τους ανέβασε στους 5.000. Πρόκειται για αποσπάσεις και διαθέσεις αστυνομικών και έτσι δεν μπορεί κανείς να μάθει πόσοι ακριβώς είναι».

Ο κύριος Κατσιμάκας, επισημαίνει πως η κίνηση Χρυσοχοΐδη, «θα έπρεπε να είχε γίνει από καιρό. Πρέπει να συγκεντρωθεί προσωπικό προκειμένου να βγει στο δρόμο και να στελεχώσεις μάχιμες υπηρεσίες και όχι να υπάρχει αυτή η δυσαναλογία που βλέπουμε με προσωπικό κατανεμημένο με καθαρά ρουσφετολογικό τρόπο».

Πηγή: Newpost.gr

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close