Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Πέθανε 12χρονος που πνίγηκε ενώ έτρωγε!

Ένα 12χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, καθώς έπαθε ανακοπή καρδιάς όταν ένα λουκάνικο που έτρωγε του στάθηκε στο λαιμό.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 04:30 τα ξημερώματα. Οι γονείς βρήκαν το παιδί ζωντανό ακόμη στην κουζίνα και προσπάθησαν να το βοηθήσουν χωρίς αποτέλεσμα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο αλλά είχε πάθει ήδη ανακοπή καρδιάς.

«Έφτασαν τρία ασθενοφόρα, ο γιατρός δε, ήταν εξειδικευμένος» ανέφερε στο ΑΠΕ ΜΠΕ η διοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, Βασιλική Παπαχριστοδούλου. «Η ανάταξη του παιδιού άρχισε από το σπίτι, έγινε μια τεράστια και συνεχής προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, σε όλη τη διαδρομή μέχρι και το νοσοκομείο. Δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή» τόνισε η διοικήτρια του Ιπποκρατείου. Το παιδί μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική όπου οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για να το σώσουν, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Ο δωδεκάχρονος κατέληξε από ανακοπή καρδιάς, η οποία προήλθε από απόφραξη των αεροφόρων οδών, τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της νεκροψίας- νεκροτομής.

Πηγή: www.lifo.gr

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close