Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Προπαγάνδα από social media και ΜΜΕ

Είναι πολύ σημαντικό πλέον οποιαδήποτε είδηση βλέπουμε να την φιλτράρουμε-σκεφτόμαστε πολύ καλά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω των ΜΜΕ και των social media (Facebook-Twitter) και μίας οργανωμένης ομάδας ατόμων και επαγγελματιών δημοσιογράφων ελέγχουν την ροή-αναπαραγωγή ειδήσεων, όπως και τις αντιδράσεις σε δημοσιεύματα (comments κ.α.).

Είναι η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση των τελευταίων 50 ετών με αποδείξεις (δείτε εδώ), αλλά κανείς δεν αντιδρά. Αν είχαμε οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση θα είχανε καεί όλες οι πόλεις. Τώρα σιωπή;

1. Παραδοσιακός τύπος-εφημερίδες: Πρόσφατα είδαμε ότι στο μισθολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ άνηκε το δίκτυο εκβιαστών-δημοσιογράφων της εφημερίδας Ακρόπολις που τους συλλάβανε και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες (περισσότερα εδώ).

Ενώ εφημερίδες αντιμνημονιακές (Kontranews) μόλις ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάξανε θέσεις και απόψεις (παίζοντας κυριολεκτικά με την αντίληψη και τη λογική των αναγνωστών τους).
kontranews

2. Στα social media: Οποιαδήποτε σελίδα ενημερωτική ή μη δημοσιεύσει άρθρο δέχεται άμεσα επίθεση από ομάδα ανθρώπων που ανήκουν στο μισθολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ (που φυσικά εμφανίζονται ως απλοί υποστηρικτές της αλήθειας και του κόμματος, και όσοι λένε το αντίθετο είναι…φασίστες!).
Δείτε στο παρακάτω βίντεο (2:30) την παραδοχή τους ότι “μας αρέσει να δημιουργούμε καυγάδες στο internet”, με χαρά και χωρίς ντροπή είτε σε συντονισμό…είτε κατά μόνας. Χωρίς ωράριο και σε εθελοντική βάση δουλεύουν καθημερινά τα “παιδιά” (που προφανώς σε δεύτερο χρόνο θα βολευτούν και αυτοί σε κάποια θέση στο δημόσιο).

httpv://www.youtube.com/watch?v=uH34yTm3WUE

3. Δημόσια τηλεόραση-ΕΡΤ: Είναι πλέον γνωστή και ως ΣΥΡΙΖΑ-tv από την στιγμή που αντικειμενική ενημέρωση δεν υπάρχει ούτε ως αστείο. Φυσικά αποτέλεσε μία εξαιρετική λύση για να βολευτούν στο δημόσιο χιλιάδες “φίλοι” του κόμματος. Τηλεόραση χαμηλού επιπέδου που πληρώνει (χωρίς να έχει άλλη επιλογή) ο Έλληνας φορολογούμενος.

4. Επαγγελματίες δημοσιογράφοι-δημόσια πρόσωπα: Ευτυχώς ο κόσμος σιγά-σιγά άρχισε να αναγνωρίζει την προπαγάνδα και να αντιδρά. Αλλά είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι αρκετά γνωστά δημόσια πρόσωπα ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Π.χ. Γελωτοποιοί όπως ο κος Λαζόπουλος ή ο Σίλας (που ξαφνικά βρήκε δουλειά στην δημόσια ΕΡΤ).

Λαζόπουλος - Τσίπρας

Σίλας

ή όπως οι ίδιοι αναγνώρισαν ως παρατσούκλι τους τα “πουτανάκια της Κουμουνδούρου”!
Οικονομέας – Καμπουράκης (Mega: Άξιοι συνεχιστές του Πρετεντέρη και της Τρέμη).
*Στην Κουμουνδούρου είναι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Κοινοποιήστε!

httpv://www.youtube.com/watch?v=RJHol5N-ZIw

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close