ΕιδήσειςΠολιτική ενημέρωση

«Σπάστε το Σταυρό»! Οι τζιχαντιστές απειλούν Ελληνορθόδοξη Εκκλησία και Πάπα!

Το Ισλαμικό Κράτος καλεί σε επιθέσεις κατά Χριστιανικών Εκκλησιών – Σε κίνδυνο πλέον και η Ελλάδα…

Λίγες ημέρες μετά τον αποκεφαλισμό του ηλικιωμένου Γάλλου ιερέα μέσα σε εκκλησία στη Νορμανδία από δύο τζιχαντιστές, το περιοδικό του Ισλαμικού Κράτους «Dabiq» κυκλοφορεί με τίτλο «Σπάστε το σταυρό».

Η τελευταία προπαγάνδα των ισλαμιστών τρομοκρατών περιέχει μια προειδοποίηση για τους Χριστιανούς και τους Εβραίους, ότι θα συνθλιβούν από το ISIS.

Στο 15ο τεύχος το περιοδικό έχει εξώφυλλο με τίτλο «Σπάσε τον Σταυρό» και φωτογραφία έναν τζιχαντιστή ο οποίος γκρεμίζει τον σταυρό από μια εκκλησία και υψώνει στη θέση του τη σημαία του Ισλαμικό Κράτους (ISIS).

Οι ηγέτες του Ισλαμικού Κράτους προτρέπουν τους χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη να εξαπολύσουν επιθέσεις αυτοκτονίας ενάντια στους Χριστιανούς.

Ανάμεσα στους στόχους των τζιχαντιστών συγκαταλέγεται ο Πάπας Φραγκίσκος, η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, καθώς και οι Κόπτες.

«Οι προσκυνητές του σταυρού και οι παγανιστές της Δύσης θα πρέπει να εξετάσουν τους λόγους πίσω από την εχθρότητα των μουσουλμάνοι κατά των Δυτικών και να μετανοήσουν εγκαταλείποντας τον χριστιανισμό, αποδεχόμενοι το Ισλάμ», υπογραμμίζει το περιοδικό και κατηγορεί τον Πάπα Φραγκίσκο ότι κρύβεται πίσω από το «παραπλανητικό πέπλο της καλής θέλησης» προς τους μουσουλμάνους.

Το περιοδικό αναφέρει ότι οι Χριστιανοί έχουν δύο επιλογές: είτε να παραμείνουν προσκολημμένοι στην «πολυτέλεια αυτής της ζωής, απορρίπτοντας την αλήθεια», είτε να λάβουν σοβαρά υπόψη τους την προειδοποίηση του Αλλάχ ότι η «ζωή δεν είναι εγγυημένη».

Το άρθρο προειδοποιεί τη Δύση ότι «ο πόλεμος κατά του Ισλάμ ούτε θα πετύχει ούτε θα ωφελήσει. Θα αποτύχει γιατί θα αγωνιστούν ενάντια σε όσους έχουν συμμαχήσει με τον Αλλάχ».

«Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί ακολουθούν τη σωστή θρησκεία και ότι μόνο αυτοί θα εισέλθουν στην βασιλεία των ουρανών. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για αυτό. Όσοι πιστοί μας υλοποίησαν σφαγές στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Ορλάντο και της Καλιφόρνιας, αποκαλούνται πλέον “ιππότες”», καταλήγει ο αρθρογράφος.

Πηγή: Newsbomb.gr

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close