Ειδήσεις

Σουηδία: 46% των γυναικών άνω των 16 δεν βγαίνουν έξω το βράδυ λόγω Μουσουλμάνων. Πρωτεύουσα βιασμών στην Δύση!

Στην Σουηδία το 46% των γυναικών άνω των 16 ετών φοβούνται να βγουν έξω με το σκοτάδι για το φόβο του βιασμού από Μουσουλμάνους μετανάστες!

Η Σουηδία είναι δεύτερη μετά την Αφρική σε νούμερα βιασμών παγκοσμίως.
Στατιστικά 1 στις 4 γυναίκες θα πέσει θύμα βιασμού ή θα γίνει απόπειρα εναντίον της.
Περίπου 80% των βιαστών είναι Μουσουλμάνοι τους οποίους φωνάζουν rapefugees (βιαστές-μετανάστες).

«Σχεδόν κάθε γυναίκα στην Σουηδία αισθάνεται πολύ ή κάπως ανασφαλής όταν κυκλοφορεί μόνη της στο σκοτάδι», βρίσκει νέα έρευνα από την εφημερίδα Aftonbladet.

Μιλώντας στην Aftonbladet μία γυναίκα είπε: «Εγώ ποτέ δεν θα πάω για τρέξιμο μόνη μου την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ». Μία άλλη είπε: «Ποτέ δεν θα βγαίνω μόνη έξω μετά από τις επτά το βράδυ».

Η έρευνα διαπιστώνει ότι το 46% των γυναικών ηλικίας 16 ετών και άνω αισθάνθηκε είτε πολύ ή κάπως ανασφαλείς όταν είναι μόνες στο σκοτάδι (έξω), σε σύγκριση με μόλις το 20% για τους άνδρες.
Ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας πολλές νιώθουν άβολα και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το 43% αισθάνονται ανασφάλεια μέσα στην δική τους χώρα.

Πολλές γυναίκες ήταν τόσο φοβισμένες να επιστρέψουν σπίτι στο σκοτάδι, φτάνοντας σε υπερβολές για να το αποφύγουν. Σχεδόν το ένα τρίτο δήλωσε ότι θα προτιμούσε να μείνει στο σπίτι ενός φίλου κατά τη διάρκεια της νύχτας από το να προσπαθήσει να πάει σπίτι μετά την δύση του ηλίου.

Οι αριθμοί μπορεί να έρθουν ως έκπληξη για μερικούς, δεδομένης της φήμης της Σουηδία ότι κάποτε απολάμβανε την θέση ως μία από τις πιο ευτυχισμένες και πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο. Σήμερα, η Σουηδία έχει ονομασθεί η πρωτεύουσα των βιασμών στην Δύση, και παρά τις προσπάθειες να καταρρίψουν τον τίτλο εξακολουθεί να έχει σημαντικά υψηλότερο από το μέσο όρο ποσοστά επιθέσεων.

Το Κοράνι διδάσκει ότι οι άπιστες γυναίκες μπορούν να ληφθούν νομίμως για σεξουαλική χρήση (βιασμό δηλαδή). Επίσης το Κοράνι λέει: «Ω Προφήτη, πείτε στις συζύγους σας και τις κόρες σας και τις γυναίκες των πιστών για να φέρει τα κάτω πάνω από τον εαυτό τους στα εξωτερικά τους ενδύματα. Αυτό είναι πιο κατάλληλο για να είναι γνωστές και δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση. Και πάντα ο Αλλάχ συγχωρεί και είναι φιλεύσπλαχνος.» Το συμπέρασμα είναι ότι αν οι γυναίκες δεν προσέχουν τον εαυτό τους και δεν καλύπτουν επαρκώς τα εξωτερικά ενδύματα τους, μπορεί να γίνει κατάχρηση, και μια τέτοια κατάχρηση θα ήταν δικαιολογημένη.

Μια σημαντική ανησυχία είναι ότι πολλοί από αυτούς τους άνδρες παραμένουν ελεύθεροι, ή υπόκεινται σε ασήμαντες ποινές ή δεν έχουν πιαστεί καθόλου. Τα ΜΜΕ αποφεύγουν την δημοσίευση των στοιχείων των βιαστών για να μην παρουσιαστούν φαινόμενα ρατσισμού.

 

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close