Πολιτική ενημέρωση

Ο Λεβέντης στηρίζει ανοιχτά την οικογενειοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ

Η πλειονότητα των νέων έχουνε δει το βίντεο του κ. Λεβέντη όπου έβριζε και κατηγορούσε τις «οικογένειες» Μητσοτάκη και Καραμανλή.

Βλέπουμε όμως ότι ο κος Λεβέντης τώρα που απέκτησε ποσοστά ικανά να τον βάλουν στην Βουλή, αποφάσισε να βάλει και αυτός κυριολεκτικά όλη την οικογένεια του μέσα!

4 + 1 μέλη της οικογένειας του δηλώνει στο ψηφοδέλτιο του ο κος Λεβέντης (διατηρούμε μια επιφύλαξη για τον αριθμό, μπορεί να υπάρχουν και περισσότερα μέλη της οικογένειας με άλλο επίθετο).

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ του Αποστόλου (Β’ Αθηνών + Α’ Θεσ)
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Κωνσταντίνου (Β’ Αθηνών)
ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΛΕΝΗ του Αποστόλου (Γρεβενα)
ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΛΟΥΛΑ του Κωνσταντίνου (Δωδεκάνησα)
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αποστόλου (Επικρατείας)

Πέραν της οικογενειοκρατίας που πλέον ανοιχτά θέλει ο κος Λεβέντης από τους 12 προτεινόμενους βουλευτές οι τρείς είναι συνταξιούχοι και ο ένας Παραγωγός καλλιτεχνικών πονημάτων (με βάση το site του κ. Λεβέντη).

Μέσα σε όλα αυτά να προσθέσουμε ότι ο ίδιος ο κος Λεβέντης δήλωσε ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση του «άπειρου» κ. Τσίπρα τώρα που έχει στο τσεπάκι το 5%. Ενώ βλέπει ως μόνη λύση την υλοποίηση του μνημονίου.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο κος Λεβέντης κατέβηκε υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ (1974) και την ΝΔ (1989), ενώ έχει στενές σχέσης με τις εταιρείες του κ. Κουρή (γνωστών συμφερόντων).

Όλοι είναι καλοί όσο κάνουν «αντιπολίτευση» και λαϊκίζουν, αλλά μόλις μπορέσουν να μπούνε στην Βουλή κάνουν τα ίδια με τους άλλους…ίσως και χειρότερα! Τα είδαμε με το ΛΑ.Ο.Σ και τους ΑΝ.ΕΛ, θα το δούμε σύντομα και με την Ένωση Κεντρώων; …ίδωμεν!

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close