ΕιδήσειςΠολιτική ενημέρωση

Ο φιλότουρκος άπατρις κος Φίλης

Το νέο μήνυμα Φίλη για την 25η Μαρτίου: Κάναμε Επανάσταση… κατ’ αγνώστων και δημιουργήθηκε νέο έθνος!

Για όσους δεν κατάλαβαν ο Φίλης θέλει να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η επανάσταση έγινε κατά των Τούρκων. Επιπλέον αναφέρει έγινε νέο έθνος και όχι επανασύσταση του έθνους (δηλαδή δεν υπήρχε Ελλάδα πριν την επανάσταση και δημιουργήθηκε ένα νέο έθνος). Τεχνηέντως ξέχασε να αναφερθεί στην Τουρκοκρατία και τα 400 χρόνια σκλαβιάς πριν την απελευθέρωση των Ελλήνων με αίμα και θυσίες!

Είναι ο πρώτος υπουργός παιδείας που βγήκε και είπε ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων (και παρέμεινε στη θέση του).

Είναι η πρώτη φορά που την 25η Μαρτίου στην κεντρική παρέλαση δίπλα στον σημαιοφόρο είδαμε γυναίκα με μαντίλα.

Μαντίλα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Είναι ο πρώτος υπουργός παιδείας που δέχθηκε συγχαρητήρια για τις θέσεις του από τις Τούρκικες εφημερίδες (και αυτό λέει πολλά).

Τούρκικη εφημερίδα Φίλης

Είναι ο πρώτος υπουργός παιδείας χωρίς πτυχίο.

Είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός παιδείας προσπαθεί να “κουκουλώσει” τους εθνικούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου στην Πρωτοβάθμια/Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Η εγκύκλιος που εξέδωσε αναφέρει “Για τον σκοπό αυτό καλούνται οι Σύλλογοι Διδασκόντων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης να σχεδιάσουν την εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 δραστηριότητες υπό τον γενικό τίτλο «Με την ποίηση πολεμάμε τον ρατσισμό».”
Δηλαδή να γιορτάζουμε μία εβδομάδα την Ποίηση και να πολεμάμε το ρατσισμό και να ξεχάσουμε την ιστορία μας και την 25η Μαρτίου.

Το μοναδικό “εχέγγυο” που έχει να παρουσιάσει είναι μία αποτυχημένη εφημερίδα με κομματικές παρωπίδες (με λιγότερα από 1000 φύλλα ημερησίως αν δεν απατώμαι).

Παρά τις απαράδεκτες δηλώσεις και το ανθελληνικό του παραλήρημα κανείς δεν έχει ζητήσει την τιμωρία ή την παραίτηση του.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ και την “πρώτη φορά Αριστερά”, είναι και η πρώτη φορά που Τούρκοι αστυνομικοί περιπολούν νόμιμα στα Ελληνικά νησιά, όπως επίσης είναι η πρώτη φορά που στην δημόσια τηλεόραση έχουμε Αραβόφωνες ειδήσεις για τους πρόσφυγες.

Τι άλλο θα δούμε?

 

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close