Ειδήσεις

Νίκησε τον θάνατο ο 4χρονος που έπεσε από μπαλκόνι Χανιά – Δάκρυα χαράς από την ενημέρωση των γιατρών!

Έπειτα από σχεδόν 2,5 εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, τα νέα είναι ευχάριστα για την πορεία της υγείας του 4χρονου ο οποίος είχε ένα συγκλονιστικό ατύχημα στα Χανιά…

Έπειτα από σχεδόν 2,5 εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, τα νέα είναι ευχάριστα για την πορεία της υγείας του 4χρονου που είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα στα Χανιά, όταν εν τη απουσία της μητέρας του από το σπίτι, έπεσε από τον δεύτερο όροφο και κατέληξε στο πεζοδρόμιο.

Το αγοράκι έχοντας τραυματιστεί κυρίως στο κεφάλι, διεκομίσθη στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν από τις 28 Σεπτεμβρίου, διασωληνομένο και σε καταστολή.

Μετά από τις πρώτες μέρες, οι γιατροί άρχισαν να αισιοδοξούν αφού μπορεί η κατάσταση της υγείας του 4χρονου να ήταν σοβαρή, ωστόσο παρέμενε σταθερή, γεγονός το οποίο άφηνε περιθώρια ελπίδας οτι θα υπάρξει βελτίωση.

Ο μικρός το πάλεψε και τελικά βγήκε νικητής, γεμίζοντας με χαρά τους γονείς του που τόσο καιρό αγωνιούσαν, καθώς και η αποσωλήνωση του από τους γιατρούς πήγε καλά και η βελτίωση της υγείας του ικανοποιητική, με συνέπεια την Δευτέρα να βγει από την ΜΕΘ και να νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική του Νοσοκομείου.

Θα ακολουθήσει μια δύσκολη περίοδος αποθεραπείας ωστόσο τουλάχιστον ο 4χρονος θα ανακάμψει πλήρως και ό,τι έγινε θα αποτελεί μια πολύ δυσάρεστη ανάμνηση για το ίδιο και την οικογένειά του.

Πηγή: Fanpage.gr

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close