Καταγγελίες

Μείνετε μακριά από Βιοιατρική Θεσσαλονίκης – Βιοκλινική Θεσσαλονίκης

Είναι γνωστό ότι ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος των Ελλήνων (δυστυχώς) είναι πλέον ανασφάλιστοι.

Επειδή ανήκω σε αυτό το μεγάλο μέρος (ανασφάλιστος), τώρα που αναγκάζομαι να πραγματοποιήσω κάποιες εξετάσεις αποφάσισα να κάνω μία έρευνα αγοράς έτσι ώστε να ξέρω τις τιμές της αγοράς και να αποφασίσω ανάλογα.

Το ότι οι κλινικές και τα ιδιωτικά κέντρα αντιμετωπίζουν τον ασθενή ως πελάτη είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους μας. Η συμπεριφορά όμως που αντιμετώπισα σήμερα ήταν πραγματικά πρωτόγνωρη.

Επικοινωνώντας με το διαγνωστικό κέντρο Βιοιατρική Θεσσαλονίκης και την Βιοκλινική Θεσσαλονίκης όταν ζήτησα να μου πούνε κάποιες ενδεικτικές τιμές για εξετάσεις αίματος…μου είπανε ότι δεν υποχρεούνται να αναφέρουν τιμές τηλεφωνικώς (!) και ότι αν θέλω να μάθω τιμές να πάω από κοντά.

Δηλαδή αν κάποιος έχει οικονομικό πρόβλημα ή δεν μπορεί να μεταβεί σε αυτά τα ιατρικά κέντρα δεν μπορεί να μάθει το κόστος των εξετάσεων που θέλει να κάνει.

Περιττό να αναφερθώ στην αγένεια του στυλ “έτσι λειτουργούμε και άμα σας αρέσει”.

**Update: Η Βιοιατρική μετά την δημοσίευση επέδειξε επαγγελματισμό με άμεση επικοινωνία από το αρμόδιο τμήμα (με ευπρέπεια και ευγένεια) και μας ενημέρωσαν ότι σε καμία περίπτωση τέτοιες συμπεριφορές δεν αποτελούν την θέση ή εικόνα του ομίλου και ότι το περιστατικό ήταν μία μεμονωμένη περίπτωση (η οποία θα διερευνηθεί). Ενώ ο όμιλος στηρίζει με όποιο τρόπο είναι εφικτό ευπαθείς ομάδες (ανασφάλιστους και οργανισμούς στήριξης).
Αν μη τι άλλο δείγμα σοβαρής εταιρείας που αντιμετωπίζει τις όποιες καταγγελίες ή προβλήματα εμφανιστούν. .**

 

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close