Βίντεο-ενημέρωση

Λευκορωσία: Εργοστάσιο επιτρέπει στις εργαζόμενες να δουλεύουν με μαγιό – Δείτε το σέξι διαφημιστικό βίντεο

Οι γυναίκες υπάλληλοι ενός εργοστασίου εργαλείων στη Λευκορωσία έλαβαν άδεια από την διοίκηση να φορούν μαγιό εν ώρα εργασίας και η εταιρεία φρόντισε να το διαφημίσει με έναν άκρως προκλητικό τρόπο.

Η ειδική άδεια στις εργαζόμενες δόθηκε λόγω της υπερβολικής – για τη χώρα – ζέστης που επικρατεί το φετινό καλοκαίρ, δήλωσε ο τοπικός κατασκευαστής εργαλείων.

Οι υψηλές θερμοκρασίες – ρεκόρ του Ιουνίου οδήγησαν τις γυναίκες του εργοστασίου Belmash στην πόλη Μογκίλεφ της ανατολικής Λευκορωσίας να ζητήσουν «ενημέρωση του κώδικα ενδυμασίας», ανέφερε η εταιρεία την Τρίτη. Και πρόσθεσε πως με μεγάλη της χαρά δέχθηκε να δουλεύουν οι εργάτριες με «μαγιό και όμορφα εσώρουχα» όταν δοκιμάζουν τον εξοπλισμό, εφόσον η θερμοκρασία ξεπερνά τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα, φρόντισε να το διαφημίσει με ένα σεξιστικό βίντεο, που παραπέμπει στο βίντεο κλιπ του κομματιού «Satisfaction» του Benny Benassi, που έκανε θραύση στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Στο αμφιλεγόμενο βίντεο, εμφανίζονται γυναίκες σχεδόν ημίγυμνες να επιδεικνύουν διάφορα προϊόντα του εργοστασίου, όπως τρυπάνια, αλυσοπρίονα κ.ά.

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close