ΕιδήσειςΠολιτική ενημέρωση

Λευτέρης Παπαδόπουλος για Μυρσίνη Λοϊζου: Την έχω βαφτίσει είναι “Μ@λακισμένη”!!!

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Λευτέρη Παπαδόπουλου στο ProtoThema.gr:

«Την έχω βαφτίσει. Είναι μ@λακισμένη. Ηταν πάρα πολύ όμορφο και έξυπνο παιδί. Αλλά φοβάμαι πως έμπλεξε. Κυρίως έμπλεξε με τον άντρα της. Και έβγαλε μια κακία. Πάντα ήταν εναντίον του ΠΑΣΟΚ».

-Εσύ; Είμαι ΠΑΣΟΚ. Θα πεθάνω ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρέας μάς έκανε υπερήφανους. Ασε που ήταν μέγας μάγκας. Μέγας πολιτικός. Ο εξυπνότερος Ελληνας. Επιπλέον γόης. Εκανε έτσι με το χέρι του και έπεφτε ολόκληρη κυβέρνηση. Δεν έβριζε ποτέ. Αλλά ήταν μουνάκι@ς. Μόλις ήρθε από την Αμερική, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να «πάρει» την γκόμενα ενός φίλου του.

-Ποιανού φίλου του; Ασε τώρα. Ο μακαρίτης ο Αδαμάντιος Πεπελάσης ήξερε πολλά πράγματα για τα γ@μήσια του Αντρέα. Εγώ τότε ήμουν αριστερούλης. Οπως οι περισσότεροι εκείνη την εποχή. Με το καλημέρα που είπε ο Ανδρέας και με την πρώτη συνέντευξη που έδωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, αισθάνθηκα πως είμαι Ελληνας και πως είμαι εντάξει σαν Ελληνας. Να χέσω τους Αμερικάνους που έκαναν κουμάντο στην Ελλάδα.

«Ουδεμία σχέση ο Τσίπρας με τον Ανδρέα»

-Και ο Τσίπρας; Εχει σχέση ο Τσίπρας με τον Ανδρέα; (Σαν να έλεγε «μη χέσω…») …Ομως για να είμαι δίκαιος, είναι αποτελεσματικός και ξύπνιος. Αλλά δεν είναι Ανδρέας. Τον μιμείται μερικές φορές.

Πηγή: Protothema.gr

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close