Πολιτική ενημέρωση

Κυρανάκης για το επίδομα παιδιού: «Θα δίνεται μόνο σε Ελληνόπουλα»

«Θα καθιερώσουμε άμεσα αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε νέο μέλος ελληνικής οικογένειας, καθώς και 2.000 ευρώ επίδομα για κάθε Ελληνόπουλο», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.

Ψηλά στην ατζέντα της ΝΔ είναι το θέμα της υπογεννητικότητας και του δημογραφικού και γι’ αυτό τον λόγο, στην περίπτωση κατά την οποία η γαλάζια παράταξη γίνει κυβέρνηση θα προχωρήσει σε θέσπιση μέτρων.

«Θέλουμε πραγματικά να διευκολύνουμε όλες τις εργαζόμενες μητέρες που πασχίζουν σήμερα να κρατήσουν την ισορροπία μέσα στην οικογένειά τους, στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Θα καθιερώσουμε άμεσα αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε νέο μέλος ελληνικής οικογένειας, καθώς και 2.000 ευρώ επίδομα για κάθε Ελληνόπουλο», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, στο Reader.gr.

Κυρανάκης για επίδομα παιδιού #1

Μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης του, με ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Κυρανάκης ξεκαθάρισε ότι το επίδομα θα δίνεται «μόνο σε Έλληνες». Η εν λόγω διευκρίνιση Κυρανάκη ήρθε έπειτα από σχόλιο χρήστη στο twitter που έλεγε ότι το μέτρο είναι «κίνητρο για τους γύφτους».

Κυρανάκης για επίδομα παιδιού #2

Ο Κ. Κυρανάκης απάντησε σε αυτό το σχόλιο διευκρινίζοντας ότι «τα επιδόματα θα δίνονται μόνο σε Ελληνόπουλα».

Νωρίτερα, είχε υπάρξει και η παρακάτω δήλωση:

Κυρανάκης για επίδομα παιδιού #3

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close