Βίντεο-ενημέρωσηΕιδήσεις

Ινδός έκοψε το δάχτυλό του επειδή ψήφισε λάθος κόμμα! (Βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ινδία, καθώς ένας Ινδός ψηφοφόρος έκοψε το δάχτυλό του με μπαλτά επειδή νωρίτερα… κατάφερε και ψήφισε λάθος κόμμα στις βουλευτικές εκλογές!

Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί video με τον πρωταγωνιστή της περίεργης αυτής ιστορίας, Παουάν Κουμάρ, ο οποίος εξηγεί ότι μπέρδεψε τα σύμβολα των κομμάτων που παρουσιάσθηκαν στην ηλεκτρονική συσκευή της ψηφοφορίας και ψήφισε το κόμμα του πρωθυπουργού, Ναρέντρα Μόντι, αντί εκείνου των αντιπάλων του στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.

«Ήθελα να ψηφίσω τον ελέφαντα και ψήφισα το λουλούδι», εξήγησε ο Κουμάρ, ο οποίος, αφού κατάλαβε την γκάφα του, έτρεξε στο σπίτι του και έκοψε το δείκτη του χεριού του!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μολονότι η ψηφοφορία διεξάγεται ηλεκτρονικά, ο δείκτης κάθε ψηφοφόρου μουτζουρώνεται με μελάνι αφότου ψηφίσει, ούτως ώστε να μην μπορεί να ψηφίσει ξανά.

Ο ελέφαντας είναι το σύμβολο του συνασπισμού που είναι αντίπαλος του Ναρέντρα Μόντι στο Ουτάρ Πραντές, ενώ το άνθος του λωτού είναι το σύμβολο του κυβερνώντος κόμματος. Τώρα, το πώς κατάφερε ο Ινδός ψηφοφόρος να μπερδέψει το λουλούδι με τον ελέφαντα, είναι μια άλλη ιστορία…

Δείτε το video στο οποίο ο Ινδός μιλά για την γκάφα του και επιδεικνύει το κομμένο δάχτυλό του:

Πηγή: Politik.gr

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close