Ειδήσεις

Ημιμαραθώνιος για καλό σκοπό από την Under Armour

Αγώνας δρόμου για καλό σποκό από την Under Armour στις 8 Μαϊου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο: http://www.underarmourrun.gr

httpv://www.youtube.com/watch?v=p-tOfXWrcu8

Ημιμαραθώνιος Δρόμος
Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: ONESALONICA (επί της οδού Γιαννιτσών)

Ώρα εκκίνησης: 08:30 π.μ.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 3 ώρες. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και ειδικά σχεδιασμένο μετάλλιο.Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης και οι ηλικιακές κατηγορίες: έως 39, 40 – 49, 50 – 59, 60 – 69, 70+ Επιπλέον ο πρώτος και η πρώτη στη γενική κατάταξη θα πάρουν από το ONESALONICA δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ. Περιγραφή διαδρομής: Η διαδρομή είναι 7 χλμ. και θα πραγματοποιηθούν 3 στροφές. Γιαννιτσών – Αναγεννήσεως – Σταθμού – Καρατάσου – Ναυάρχου Κουντουριώτη – Λεωφ. Νίκης(αναστροφή στο Λευκό Πύργο) – Ναυάρχου Κουντουριώτη – Καρατάσου – Σταθμού – Ι. Κωλέττη.

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: ONESALONICA επί της οδού Γιαννιτσών

Ώρα εκκίνησης: 08.40 π.μ.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1 ώρα και 40 λεπτά. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και ειδικά σχεδιασμένο μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επιπλέον ο πρώτος και η πρώτη στη γενική κατάταξη θα πάρουν από το ONESALONICA δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ. Περιγραφή διαδρομής: Η διαδρομή είναι 5 χλμ. και θα πραγματοποιηθούν 2 στροφές. Γιαννιτσών – Αναγεννήσεως – Σταθμού – Καρατάσου – Ναυάρχου Κουντουριώτη – Λεωφ. Νίκης(αναστροφή στην Πλατεία Αριστοτέλους) – Ναυάρχου Κουντουριώτη – Καρατάσου – Σταθμού – Ι. Κωλέττη.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: ONESALONICA επί της οδού Γιαννιτσών

Ώρα εκκίνησης: 08.40 π.μ.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 50 λεπτά. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής αθλούμενοι κάθε ηλικίας άνω των 15 ετών (με τη συγκατάθεση των γονιών τους όσοι είναι κάτω των 18), οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επιπλέον ο πρώτος και η πρώτη στη γενική κατάταξη θα πάρουν από το ONESALONICA δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ.

Περιγραφή διαδρομής: Η διαδρομή είναι 5 χλμ. και θα πραγματοποιηθούν 1 στροφή. Γιαννιτσών – Αναγεννήσεως – Σταθμού – Καρατάσου – Ναυάρχου Κουντουριώτη – Λεωφ. Νίκης(αναστροφή στην Πλατεία Αριστοτέλους) – Ναυάρχου Κουντουριώτη – Καρατάσου – Σταθμού – Ι. Κωλέττη.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Αγώνας Δρόμου 1 χλμ. για παιδιά.

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: ONESALONICA επί της οδού Ι. Κωλέττη

Ώρα εκκίνησης: 08.45π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Θα πρέπει να υπάρχει γραπτή δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα για τη συμμετοχή στον αγώνα και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο. Θα βραβευθούν τα τρία (3) πρώτα αγόρια και τα τρία (3) πρώτα κορίτσια της γενικής κατάταξης

Περιγραφή διαδρομής: Γιαννιτσών – Κων. Οικονόμου – Κώττα Ρούλια – Ι. Κωλέττη.

Under Armour! Τα κορυφαία αθλητικά είδη τώρα και στην Ελλάδα!

Ξεκίνησε από τις αρχές του χρόνου και στην Ελλάδα η διάθεση των προϊόντων της κορυφαίας εταιρίας αθλητικών ειδών Under Armour.

Η Under Armour είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία του κλάδου στην Αμερική με ταχεία ανάπτυξη σε Ευρώπη,  Ασία, Αυστραλία και Λατινική Αμερική. Ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό να συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης όσων αθλούνται  μέσα από το πάθος, το design, τη δύναμη της τεχνολογίας και την καινοτομία. Σήμερα αποτελλεί ηγέτιδα δύναμη στην παγκόσμια αγορά  αθλητικών ειδών

Η τεχνολογία και η διαφοροποίηση είναι οι δύο βασικές αρχές της  Under Armour στον σχεδιασμό των προϊόντων της. Πρoσφέρει πρωτοποριακά αθλητικά είδη με σύγχρονο design, που περιλαμβάνουν  μοναδικά σχεδιασμένα και τεχνολογικά καινοτόμα αθλητικά παπούτσια, ρούχα από ίνες τελευταίας τεχνολογίας που κρατούν σταθερή τη θερμοκρασία και  την υγρασία του σώματος,  αθλητικό εξοπλισμό και digital  fitness mobile εφαρμογές.

Όπως λένε και οι άνθρωποι της Under Armour, η φιλοσοφία της εταιρίας  είναι να προσφέρει στον αθλητή ότι χρειάζεται από αθλητικό εξοπλισμό  για να αντεπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο στην σκληρή προπόνηση και παράλληλα να του δώσει  έμπνευση να βελτιώνεται κάθε μέρα και να μένει απερίσκεπτα  εστιασμένος στους προσωπικούς του στόχους  επιτυχίας.

Η Under Armour είναι επίσημος χορηγός μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και πρωταθλημάτων όπως του NFL (national football league) και επίσημος προμηθευτής μεγάλων ομάδων από όλα τα  αθλήματα. Mερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού αλλά και του «ευ ζην» έχουν συνδέσει το όνομά τους μαζί της όπως ο Stephen Curry MVP 2015 στο NBA, ο χρυσός Ολυμπιoνίκης της κολύμβησης Michael Phelps, αλλά και η πρώτη μπαλαρίνα του American Ballet Theater Misty Copeland.

Στην Ελλάδα η Under Armour έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με μερικά από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια όπως είναι τα Holmes Club, ενώ συνεργάζεται και με αθλητές όπως ο διεθνής μπασκετμπολίστας  Nick Calathes. Για το 2016 σχεδιάζει  τη διοργάνωση δύο ημιμαραθωνίων στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, ενώ θα είναι Μέγας Χορηγός στον ημιμαραθώνιο των Σπετσών και στο Spetsathlon.

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close