Πολιτική ενημέρωση

“Η Νέα Δημοκρατία επενδύει στο αύριο της Ελλάδας” της Βίκης Νάκου

Μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος φθάνει στο τέλος της μετά την προκήρυξη των εκλογών για τις 7 Ιουλίου.

Εκλογές που αν και θα ήθελε ο Κ. Τσίπρας να της αποφύγει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών κε την μεγάλη διαφορά των 9.5 μονάδων δεν βοήθησε στα σχέδια του για εκλογές τον Οκτώβριο.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αποφάσισαν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο αυτή η Κυβέρνηση που μέχρι την τελευταία στιγμή εμπαίζει αλλά και προσβάλλει το φιλότιμο τους όταν λίγο πριν τις ευρωεκλογές δίνει ένα «εκλογικό επίδομα» που το βαπτίζει «13η σύνταξη».

Για τέσσερα και πλέον χρόνια και η συγκυβέρνηση ΣυΡιΖαΝελ καθίμαξε την χώρα με υπέρογκους φόρους, στραγγάλισε τη μεσαία τάξη και στραγγάλισε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση και προσπάθησε ν’ αλώσει το δημόσιο τομέα με ψέμματα και μια προπαγάνδα ανήκουστη που αφορούσε σε δήθεν απολύσεις και διωγμούς.
Ευτυχώς ο Ελληνικός λαός σοφός στο διάβα της ιστορίας, κατάλαβε την απίστευτη κοροϊδία εις βάρος του και με τον πλέον δημοκρατικό τρόπο απέρριψε αυτήν την πολιτική και στις 7 Ιουλίου θα κατακρημνίσει την χειρότερη κυβέρνηση, που είχε η Πατρίδα μας, μετά την μεταπολίτευση.

Όμως αυτή η μάχη, εκτός από τα πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά, που αναμφίβολα έχει, προσδιορίζει κάτι, ακόμη πιο σημαντικό.
Την αξιακή μάχη μεταξύ δύο διαφορετικών πολιτικών πολιτισμών.

Η Νέα δημοκρατία βάζει πάνω απ’ όλα την Ελλάδα με πολιτικό λόγο ειλικρίνειας και ρεαλισμού, για όλους. Δεν διαχωρίζει «στους πολλούς και στους λίγους», σε «αυτούς ή τους άλλους» και κυρίως δεν απειλεί με το σύνθημα «Ή αυτοί ή Εμείς», που κυριάρχησε τα προηγούμενα χρόνια.

Οι αξίες του Έθνους των Ελλήνων είναι η βάση των αξιών της μεγάλης φιλελεύθερης, πατριωτικής και δημοκρατικής παράταξης μας.
Με αυτές τις αξίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα κυβερνήσει την χώρα. Με αυτές τις αξίες θα ανασυσταθεί η Ελλάδα, για να να ξαναβρεί το βηματισμό της και να βρεθεί στον χάρτη των σύγχρονων και ανεπτυγμένων χωρών.
Η ταπείνωση, που υπέστη η Μακεδονία με τη «Συμφωνία των Πρεσπών» ήταν η τελευταία πράξη μια «ελαστικής» κυβέρνησης στα Εθνικά θέματα που έπληξε την υπερηφάνεια των Ελλήνων.

Αυτή η υπερηφάνεια θα επιστρέψει μαζί με την ελπίδα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε έχοντας όλες τις δημιουργικές και υγιείς δυνάμεις της Πατρίδας μας μπροστά ώστε να επιστρέψουν οι νέοι μας, να γίνουν επενδύσεις για να γυρίσει ο τροχός της εργασίας και πάλι και κυρίως να επιστρέψει το χαμόγελο σε όλες τις γενιές των Ελλήνων που 10 χρόνια δίνουν τη μάχη της επιβίωσης σε όλα τα επίπεδα.

Η επένδυση στο αύριο της Ελλάδας είναι το πρόταγμα μιας έντιμης συμφωνίας για αξιοπρεπή ζωή που αφορά όλους μας.
Με γνώμονα την ηθική, τον καθημερινό πατριωτισμό και την αγάπη προς την Πατρίδα και τος αξίες της η Νέα Δημοκρατία φέρνει την πολιτική αλλαγή.
Σε αυτή την πολιτική αλλαγή εμείς που δίνουνε την μάχη της «πρώτης γραμμής» οφείλουμε ν’ αποτελέσουμε το παράδειγμα και το υπόδειγμα της νέας Ελλάδας.

Είναι ο μόνος δρόμος για την Αυτοδύναμη Ελλάδα!

*Η Βασιλική (Βίκη) Νάκου είναι υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Ιστορικός και Δημοσιογράφος.

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close