Πολιτική ενημέρωση

Γιώργος Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναβγεί στους δρόμους

Ο Γιώργος Τσίπρας τοποθετήθηκε για το Ασφαλιστικό και τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κινητοποιήσεις στους δρόμους προανήγγειλε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας. Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», ο Γιώργος Τσίπρας μίλησε για τα επόμενα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. «Σίγουρα θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους, γιατί έχει δώσει η νέα κυβέρνηση δείγμα σε ποια γραμμή θα κινηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Τσίπρας τοποθετήθηκε για το ασφαλιστικό και τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Για παράδειγμα στο ασφαλιστικό δεν έχει ειπωθεί τίποτα. Εχουν μιλήσει για την ιδιωτικοποίηση του τρίτου πυλώνα ασφάλισης», σημείωσε. Το πρώτο δείγμα γραφής στην αντιπολίτευση, έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με το σχόλιό του για την νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με πολιτικές που αυξάνουν τις αντιθέσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ στου δρόμους
Οπως σχολίασε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε σε προοδευτική έξοδο από την κρίση. «Υπάρχει προοδευτική έξοδος από την κρίση την οποία προσπαθήσαμε και σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε. Αν έχουμε πολιτικές που αυξάνουν τις αντιθέσεις σίγουρα θα βρισκόμαστε στους δρόμους» επανέλαβε.

Ενδιαφέρον έχει επίσης, το γεγονός πως ο Γιώργος Τσίπρας υπερασπίστηκε την πολιτική της απερχόμενης κυβέρνησης στη ΔΕΗ. «Η ΔΕΗ είναι σήμερα μια εταιρεία που έχει μια βιώσιμη προοπτική και εξασφαλίσαμε μείωση στην τιμή του ρεύματος», σημείωσε χαρακτηριστικά παρά το γεγονός πως η επιχείρηση ηλεκτρισμού φαίνεται να έχει ζημία πάνω από 200 εκατ ευρώ το 2019.

Πηγή: Ethnos.gr

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close