Πολιτική ενημέρωση

Forbes: Ανεβαίνουν οι αγορές τώρα που ετοιμάζεται να σκάσει η “φούσκα” της Αριστεράς

Στην επικείμενη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αλλά και τις ευοίωνες προοπτικές που ανοίγονται για την ελληνική οικονομία και τη χώρα με μια κυβέρνηση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρεται άρθρο στο περιοδικό «Forbes». Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι η Αριστερά προώθησε την «ισότητα στη φτώχεια» και όχι τις ίσες ευκαιρίες στην ευημερία και πως είναι μέρος και όχι η λύση των χρόνιων προβλημάτων.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, εξαιτίας της επερχόμενης νίκης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη το Χρηματιστήριο μετά από χρόνια αρχίζει να έχει ανοδική πορεία και πως αυτό αποτελεί ξεκάθαρη ένδειξη ότι τερματίζεται μια ιδεολογία που στήριξε τις αριστερές πολιτικές και προώθησε την ισότητα μεταξύ των Ελλήνων στη φτώχεια και όχι στην ισότητα, στην ευημερία και στις οικονομικές ευκαιρίες.

Έχει γίνει σαφές τώρα, υπογραμμίζει ο συντάκτης του άρθρου, ότι «η αριστερά είναι μέρος του προβλήματος και όχι η λύση των χρόνιων προβλημάτων της χώρας».

«Τα καλά νέα είναι ότι το δημοκρατικό σύστημα της χώρας που έδωσε την εξουσία σε ένα κόμμα της Αριστεράς θα το απομακρύνει από τη διακυβέρνηση ανοίγοντας τον δρόμο για ένα νέες πολιτικές που θα απελευθερώσουν την δημιουργικότητα των Ελλήνων και θα οδηγήσουν στην δημιουργία πλούτου για τους ίδιους τους Έλληνες και για τη χώρα τους», σημειώνει στο αμερικανικό περιοδικό.

Αναφερόμενος στο Χρηματιστήριο Αθηνών τονίζει ότι το «θετικό σοκ» της αιφνίδιας ανόδου του οφείλεται στην «έλευση» του φιλελεύθερου κόμματος «που θα εφαρμόσει και θα προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για να επιτύχει η Ελλάδα μια βιώσιμη και μη πληθωριστική ανάπτυξη».

Forbes: Σκάει η φούσκα της Αριστεράς

Πηγή: Liberal.gr

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close