Πολιτική ενημέρωση

Έρχεται πολιτική – βόμβα: Τι ετοιμάζει ο Βαγγέλης Βενιζέλος την επόμενη εβδομάδα

Μπορεί ο Βαγγέλης Βενιζέλος να είναι με το ένα πόδι εκτός ΚΙΝ.ΑΛ. ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα – Μπορεί να έμεινε εκτός ψηφοδελτίων, όχι όμως και εκτός πολιτικού παιχνιδιού

Όσοι πιστεύουν ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα αποσυρθεί ησύχως από την πολιτική ζωή του τόπου, πλανώνται…

Άλλωστε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, τι θα κάνει τώρα που δεν θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ. απάντησε με απόλυτη σιγουριά: «Έχω πράγματα να κάνω, έχω τον όμιλο προβληματισμού…».

Παρά λοιπόν το γεγονός ότι υπεβλήθη εκτάκτως σε εγχείρηση στο μάτι λόγω αιφνίδιας αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς, ο Βενιζέλος αναρρώνει και καταστρώνει την επόμενη μέρα.

Προσέξτε, στις επικείμενες εκλογές δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στη Γεννηματά. Όμως από τώρα προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του για την επομένη των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Για παράδειγμα, την επόμενη εβδομάδα θα κάνει την πρώτη του, σόλο πολιτική εμφάνιση.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων που ετοιμάζει είναι η παρουσία του ως οικοδεσπότης στο ετήσιο διήμερο συνέδριο «Η Ελλάδα Μετά», που πραγματοποιούν από κοινού ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση και η εταιρεία Συμεών Γ.Τσομώκος ΑΕ, με κεντρικό θέμα «Η ανασύσταση της μεσαίας τάξης».

Μεταξύ των ομιλητών, ξεχωρίζουν ο Τάσος Γιαννίτσης, ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, ο Πάνος Τσακλόγλου, ο Γκίκας Χαρδούβελης, ο Βασίλης Ράπανος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Βερνίκος, ο Στράτος Φαναράς, ο Λευτέρης Κουσούλης, ο Χρήστος Χωμενίδης κ.α.

Πηγή: Newsbomb.gr

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close