ΕιδήσειςΠολιτική ενημέρωση

Επιτάχθηκε παραθεριστικό κέντρο για τους λαθρομετανάστες! – Είχε κοστίσει 800 εκ. δραχμές – Τα στελέχη της 117 ΠΜ ετοιμάζουν τα δωμάτια (φωτό)

Κάποιοι “Αριστεροί” προφανώς έχουνε μπερδέψει τις έννοιες της Δημοκρατίας με τον φασισμό.

Πρόσφατα αριστεροί-αντιεξουσιαστές με το έτσι θέλω έκαναν κατάληψη στο πέμπτο σχολείο Αθηνών και το έδωσαν για στέγη στους λαθρομετανάστες (το αν και που θα πάνε τα παιδιά σχολείο δεν τους ενόχλησε).

Μερικές μέρες πριν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανακαίνισε σε 2 ημέρες (όταν θέλουν όλα τα μπορούν) ξενοδοχειακή μονάδα για την στέγαση των λαθρομεταναστών.

Τώρα σειρά είχε η επίταξη παραθεριστικού κέντρου (σας θυμίζουν κάτι οι λέξεις?).

Όσο η κυβέρνηση δίνει κονδύλια σε “γνωστές” ΜΚΟ και επιτρέπει σε ομάδες “αντιεξουσιαστών” να επιτάσσουν δημόσια κτίρια, όσο η κυβέρνηση φροντίζει τη σίτιση και θέρμανση των λαθρομεταναστών…782 παιδιά Ελλήνων πολυτέκνων σε νησιά δεν μπορούν να επιβιώσουν, χιλιάδες Ελλήνων κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, χιλιάδες μανάδες κλαίνε στο τηλέφωνο όταν μιλάνε με τα παιδιά τους στο εξωτερικό…Για αυτούς πότε θα κάνετε κάτι κ. Τσίπρα?
Για τους Έλληνες άστεγους πότε θα δώσετε κάποια δημόσια κτίρια κ. Τσίπρα?

Όσον αφορά τον χώρο που επιτάχθηκε τώρα…

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επίταξε τον χώρο του παραθεριστικού κέντρου “LM Village” (φωτό) στην Ηλεία για να φιλοξενηθούν πρόσφυγες. Σμηνίτες και στελέχη της 117 ΠΜ Ανδραβίδας με επικεφαλής τον Διοικητή κ. Δελήμπαλη αδειάζουν ακόμα και σε νταλίκα της Πολεμικής Αεροπορίας τις ηλεκτρικές συσκευές από τα 38 διαμερίσματα.   Παράλληλα ιδιώτες εργολάβοι για λογαριασμό της ΔΕΔΔΕΗ προχωρούν στην εγκατάσταση μετασχηματιστών και δικτύου ηλεκτροδότησης ώστε άμεσα μέχρι το βράδυ να υπάρχει παροχή στο χώρο.

Εδώ και μέρες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr o χώρος ετοιμαζόταν για να υποδεχθεί 600 πρόσφυγες.

Το L.M.Village διαθέτει 38 επιπλωμένα δωμάτια μπαγκαλόους A’ κατηγορίας με κλιματισμό, κουζίνα, τηλεόραση, τηλέφωνο, θυρίδα ασφαλείας και μίνι μπαρ, αν και κάποιοι χώροι έχουν λεηλατηθεί.

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close