ΕιδήσειςΠολιτική ενημέρωση

Εκφύλιση της χώρας και απώλεια Εθνικής κυριαρχίας

Ο πόλεμος στην Συρία άρχισε τέλη του 2011, δεν άρχισε με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (όπως ίσως πολλοί νομίζουν). Οπότε το εγχείρημα «έχουν πόλεμο και γι’ αυτό έρχονται στην Ελλάδα» δεν στέκει. Η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα αλλά να περάσουν από την Ελλάδα και να πάνε σε ανεπτυγμένα κράτη.

Το πρόβλημα με τους «μετανάστες» πολέμου υπήρξε λοιπόν πολύ πριν την κυβέρνηση Τσίπρα, με μόνη διαφορά ότι το πρόβλημα ήταν ελεγχόμενο και δεν είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Ο ρυθμός με τον οποίο εισέρχονται οι λαθρομετανάστες στη χώρα είναι με επιείκεια ανησυχητικός και αν η κυβέρνηση δεν λάβει άμεσα μέτρα θα αποτελέσει ένα τεράστιο οικονομικό-πολιτικό πρόβλημα για όλους μας.

Η Τουρκία έλαβε 3+ δις (!) για τον έλεγχο της ροής των μεταναστών σε αντίθεση με την Ελλάδα (που αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα) που έλαβε μερικές δεκάδες εκατομμυρίων (περί τα 200).
Εκτός της επίσημης χρηματοδότησης το «εμπόριο» για την μεταφορά λαθρομεταναστών στην Ελλάδα προσφέρει χιλιάδες ευρώ στους σωματέμπορες (που προφανώς λειτουργούν με την ανοχή της Τουρκίας).

Μεταξύ όλων των άλλων η Ελλάδα ως Ευρωπαϊκό μέλος χρηματοδοτεί την Τουρκία για το μεταναστευτικό πρόβλημα. Όχι έμμεσα αλλά άμεσα.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα προβλήματα είναι εμφανές ότι οι περισσότερες γειτονικές χώρες (Σκόπια-Βουλγαρία κ.α.) κοιτάζουν την επιβίωση τους και όχι τις συνθήκες και τους νόμους, έτσι λοιπόν κλείνουν τα σύνορα τους με φράχτες και στρατό.

Αυτό το οποίο συμβαίνει δεν είναι μεταναστευτική πολιτική αλλά εκφύλιση της χώρας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 550.000+ μουσουλμάνοι στην Ελλάδα, ενώ φέτος μόνο εισήλθαν 850.000+. Συνολικά 1.400.000+. Αν λάβουμε υπόψιν ότι κάθε μουσουλμάνος κάνει 2-3 παιδιά (σε αντίθεση με τον Έλληνα), σε 10 χρόνια θα είναι πάνω από 4.500.000! Αν μετρήσουμε ότι υπάρχουν και περίπου 1.000.000+ μετανάστες που δεν είναι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι ο Έλληνας θα αποτελεί μειονότητα στην ίδια του τη χώρα!

Ο πληθυσμός της Ελλάδας υπολογίζετε περίπου στα 10.000.000. Εκ των οποίων αυτή τη στιγμή πάνω από 2.400.000+ (25%) είναι μετανάστες.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το Καστελλόριζο το έχουν καταλάβει οι λαθρομετανάστες αφού οι μόνιμοι κάτοικοι είναι 250 και οι λαθρομετανάστες 750 (!).

Πρέπει η κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα για την καταγραφή όσων νόμιμα δικαιούνται άσυλο (να τους δοθεί προσωρινή άδεια) και την άμεση απέλαση όλων όσων δεν δικαιούνται (βάση νόμου).

Υ.Γ. Είναι σημαντικό να λάβουμε υπ’ όψιν ότι οι μουσουλμάνοι έχουν μια θρησκεία με πολύ επιθετικές και επεκτατικές τάσεις και έναν τρόπο ζωής που ουδεμία σχέση έχει με την Ευρώπη (δικαιώματα-ήθη-έθιμα).

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close