Πολιτική ενημέρωση

Δούρου : Πήραμε μια χρεοκοπημένη χώρα τεμπέληδων και παραδώσαμε μια χώρα με παρακαταθήκη τη συμφωνία των Πρεσπών

Να παραμείνει και να μεγαλώσει θέλει η Ρένα Δούρου το εκλογικό ποσοστό που κατέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές λέγοντας πως ναι μεν είναι σημαντικό αλλά δεν πρέπει να αποτελέσει κολυμβήθρα του Σιλωάμ” για τα αίτια της ήττας σημειώνοντας έτσι πως πρέπει να γίνει αυτοκριτική στο εσωτερικό του κόμματος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 η απερχόμενη Περιφερειάρχης Αττικής τόνισε πως μέσα από αυτό το ποσοστό ο ΣΥΡΙΖ πρέπει να γίνει θεματοφύλακας των κοινωνικών κατακτήσεων απέναντι στις νεοφιλελεύθερες προθέσεις της κυβέρνησης.

“Πρέπει να ανασυνταχθούμε πολύ γρήγορα. Πήραμε μια “χρεοκοπημένη χώρα “τεμπέληδων” και παραδώσαμε μια χώρα με παρακαταθήκη τη συμφωνία των Πρεσπών. Όμως δεν καταφέραμε να φτιάξουμε ένα κοινωνικό μέτωπο και αυτό αποτυπώθηκε. Επειδή πολλά στελέχη ανέλαβαν ρόλο κυβερνητικό το κόμμα έμεινε μόνο του, αμήχανο και με έλλειψη ενημέρωσης” σημείωσε.

Σχετικά με το συνέδριο που θα γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ η κα.Δούρου τόνισε πως πρέπει να γίνει άνοιγμα στους νέους.

“Το ενιαίο κόμμα δεν θα πρέπει να μας φοβίζει” είπεμε φόντο τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόσθεσε ότι το καταστατικό επιτρέπει την εκλογή προέδρου από το συνέδριο, χωρίς να αποκλείει εκλογή από τη βάση εφόσον η απόφαση παρθεί συλλογικά. Τέλος, η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής χαρακτήρισε ακατανόητη την επιθετικότητα του ΚΙΝΑΛ έναντι της Κουμουνδούρου.

Πηγή : news247.gr

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close