Βίντεο-ενημέρωσηΕιδήσεις

Δείτε πως σκηνοθετούν τα ΜΜΕ εικόνες θλίψης με μετανάστες!

Εκατομμύρια άνθρωποι κατέκριναν την βίαιη επίθεση που δέχθηκε μία οικογένεια προσφύγων στα σύνορα της Ουγγαρίας (*η φωτογραφία που βλέπετε στο άρθρο).

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι σκηνοθετημένη.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε ότι οι αστυνομικοί δεν κάνουν καμία χρήση βίας και απλά προσπαθούν να συνεφέρουν τους κακής ποιότητας ηθοποιούς-πρόσφυγες.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο διακρίνεται το χέρι ενός κάμεραμαν, ο οποίος τράβηξε προς το έδαφος τη γυναίκα, προκειμένου να είναι πιο δραματική η εικόνα.
Όπως ήταν φυσικό αναπαράχθηκε από όλα τα media σε παγκόσμιο επίπεδο, προκαλώντας κύμα κατακραυγών κατά των “βίαιων” αστυνομικών.

Επίσης βλέπουμε την σκηνοθεσία άλλης μίας πολύ γνωστής φωτογραφίας (το παιδί που κλαίει).

Σε καμία περίπτωση δεν λέμε ότι οι πρόσφυγες περνάνε καλά ή ότι δεν υπήρξαν σε κάποιες περιπτώσεις και σκηνές βίας και κακομεταχείρισης.

Λέμε ότι είναι σημαντικό να αποκτήσουμε κριτική σκέψη και να μην πιστεύουμε ότι βλέπουμε στα ΜΜΕ, γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε κάθε ΜΜΕ εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα.

Στο επόμενο βίντεο βλέπουμε τη χρήση ακόμη και ψεύτικου αίματος για να φτιάξουν τα κανάλια βίντεο και φωτογραφίες που “πουλάνε”.

httpv://www.youtube.com/watch?v=N7wSKx_ILDQ

httpv://www.youtube.com/watch?v=0k9ahwp-6Jk

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close