ΕιδήσειςΠολιτική ενημέρωση

H ΑΠΑΤΗ με την επιστροφή της “Ελληνικής” ΙΖΟΛΑ…μέσω Πολωνίας!

H ΙΖΟΛΑ παλαιότερα μεγάλη Ελληνική εταιρεία στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών διαβάζουμε ότι “αναστήθηκε”! Είνα όμως έτσι ή είναι απλά μία καλοστημένη διαφημιστική απάτη;

Όλοι οι καταναλωτές και αναγνώστες διαβάζουν μόνο τίτλους. Come back κάνει η ΙΖΟΛΑ, Ελληνική εταιρεία…και δημιουργεί όμορφα συναισθήματα νοσταλγίας και χαράς, είναι όμως πραγματικά έτσι;

Η αλήθεια ΚΡΥΒΕΤΑΙ μέσα στο άρθρο…

“Η παραγωγή των ηλεκτρικών συσκευών ΙΖΟΛΑ γίνεται σε εργοστάσιο στην Πολωνία, ακολουθώντας την πολιτική αρκετών μεγάλων πολυεθνικών ομίλων του κλάδου που παράγουν τα προϊόντα τους σε εργοστάσια που δεν τους ανήκουν….”

“Η εταιρεία ηλεκτρικών που μεσουράνησε για πάνω από πενήντα χρόνια στην ελληνική αγορά φιλοδοξεί να επιστρέψει στα ελληνικά νοικοκυριά μέσω Πολωνίας…”

Ούτε εργοστάσιο θα ανοίξει στην Ελλάδα, ούτε οι φόροι θα πάνε στο Ελληνικό κράτος, ούτε Έλληνες θα εργασθούν στην “Ελληνική” ΙΖΟΛΑ…όλα θα γίνουν μέσω Πολωνίας.

Θεωρήστε δεδομένο ότι ουδεμία σχέση θα έχουν με την ποιότητα/αξιοπιστία του Έλληνα κατασκευαστή (μερικοί έχουν ακόμη συσκευές του 50 χρόνια μετά).

Tags
Περισσότερα...

Επιλεγμένα νέα

Close